.: Jämsänkosken Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit 27. – 30.6.2019 :.

Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit Jämsänkoskella

Ilmoittautuminen

Kaikki kilpailuilmoittautumiset tulee tehdä Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalvelun kautta sitten, kun ilmoittautuminen palvelun kautta on mahdollista. Pyörätuolikelauksiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@aitakarnevaalit.net. Kaikki ilmoittautumiset karnevaaliohjelmaan, karnevaalileirille ja karnevaalimajoitukseen tulee tehdä tälle sivulla avattavaa ilmoittautumislomaketta käyttäen.

Ohessa suorat linkit Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalveluun:

Kilpailuilmoittautuminen hintaan 15 euroa/laji päättyy Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalvelun sulkeutuessa, ks. aikarajat ilmoittautumispalvelusta sitten kun ilmoittautuminen on mahdollista. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumiset 20 euroa/laji.

Viimeinen takaraja karnevaalimajoitukseen, karnevaaliohjelmaan ja karnevaalileirille on perjantai 21.6.2019 klo 23:59, jonka jälkeen ilmoittautumislomake sulkeutuu. Huomioi, että ilmoittautumalla 31.5.2019 mennessä on mahdollista päästä karnevaaleille halvemmalla.

Ilmoittautumislomake majoitukseen ja karnevaaliohjelmaan

Ilmoittautumislomake majoitukseen ja karnevaaliohjelmaan on suljettu, ks. aikarajat.

Osallistumismaksut ja ilmoittautumisen aikarajat

Ilmoittautumalla viimeistään 31.5.2019 on karnevaalipaketin hinta 160 euroa/osallistuja, tämän jälkeen 185 euroa/osallistuja. Karnevaalipakettiin sisältyy koulumajoitus, lisähintaan 40 euroa/yö/osallistuja on tarjolla asuntolamajoitusta Jämsän ammattiopiston oppilasasuntolassa. Kilpailumaksut 15 euroa/laji, jälki-ilmoittautumismaksu 20 euroa/laji. Tarkemmat aikarajat julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

© Jämsänkosken Ilves ry.