.: Jämsänkosken Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit 27. – 30.6.2019 :.

Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit Jämsänkoskella

Ilmoittautuminen

Kaikki kilpailuilmoittautumiset tulee tehdä Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalvelun kautta sitten, kun ilmoittautuminen palvelun kautta on mahdollista. Pyörätuolikelauksiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@aitakarnevaalit.net. Kaikki ilmoittautumiset karnevaaliohjelmaan, karnevaalileirille ja karnevaalimajoitukseen tulee tehdä tälle sivulla avattavaa ilmoittautumislomaketta käyttäen. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja -aikarajat julkaistaan myöhemmin.

Kilpailuilmoittautuminen hintaan 15 euroa/laji päättyy Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalvelun sulkeutuessa, ks. aikarajat ilmoittautumispalvelusta sitten kun ilmoittautuminen on mahdollista. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumiset 20 euroa/laji.

Osallistumismaksut ja ilmoittautumisen aikarajat

Ilmoittautumalla viimeistään 31.5.2019 on karnevaalipaketin hinta 160 euroa/osallistuja, tämän jälkeen 185 euroa/osallistuja. Karnevaalipakettiin sisältyy koulumajoitus, lisähintaan 40 euroa/yö/osallistuja on tarjolla asuntolamajoitusta Jämsän ammattiopiston oppilasasuntolassa. Kilpailumaksut 15 euroa/laji, jälki-ilmoittautumismaksu 20 euroa/laji. Tarkemmat aikarajat julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

© Jämsänkosken Ilves ry.