.: Jämsänkosken Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit 1.–4.7.2021 :.

Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit Jämsänkoskella

Lajikoulu- ja leiri-info

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kesän 2021 karnevaalileiri ja -ohjelma on peruttu. Karnevaalikilpailuiden kohtalo ratkeaa myöhemmin.

Yleisurheilukesän kohokohta, Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit järjestetään tänä vuonna Jämsänkoskella 1. - 4.7.2021. Karnevaalien ohjelmassa on tuttuun tapaan aita- ja pikajuoksukilpailut myötätuulistaan tunnetulla Oinaalan urheilukentällä, perinteinen karnevaalileiri sekä aita- ja pikajuoksun lajikoulut.

Tälle sivulle kootaan tarkempia tietoja kesän 2021 karnevaalileiriin ja -ohjelmaan liittyen karnevaaliajankohdan lähestyessä.

Karnevaalirehtorin kartta/kenttäkaavio Oinaalan urheilukentän eri harjoituspaikoista

Uusia harjoitusvinkkejä ja monipuolista ohjelmaa

Aita- ja Pikajuoksukarnevaaleilla on tarjolla ohjelmaa kaikille - urheilijoille, valmentajille sekä huoltajille ja vanhemmille. Samanhenkisten ihmisten kohtaamisen ja uusien harjoitteluvinkkien ohella ohjelmassa on tuttuun tapaan karnevaalikilpailut myötätuulistaan tunnetulla Oinaalan urheilukentällä.

Karnevaalit on yli 10-vuotiaille oikea paikka kilpailun lomassa oppia oman suosikkilajinsa tekniikkaa ja saada uusia harjoitusvinkkejä SUL:n nuorisovalmennuslinjan monipuolisuuteen liittyvän ELMO-ohjelman merkeissä (ELMO, Enemmän Liikuntaa ja Monipuolista Ohjelmaa).

Koulutusta myös taustajoukoille

Olemme huomioineet myös lasten vanhemmat ja valmentajat. He voivat seurata urheilijoille järjestettyä koulutusta ja heille on myös omaa koulutuksellista ohjelmaa.

Mitä tarvitset mukaan?

Mukaan tarvitset

Majoitusvaihtoehdot

Osallistumismaksut

Koko karnevaaliohjelmasta (1.-4.7.2021) pääsee nauttimaan 160 euron hintaan, kun ilmoittautuu viimeistään 31.5.2021. Tämän jälkeen ilmoittautuminen koko neljän päivän karnevaaliohjelmaan maksaa 185 euroa. Vanhempainryhmän hinta on 140 euroa 31.5.2021 mennessä ilmoittautuville.

Koko karnevaalipaketin hintaan sisältyy niin urheilijoilla kuin vanhempainryhmäläisillä karnevaalileiri, koulumajoitus, ruokailut ja t-paita. Lisäsi urheiljoiden paketti sisältää yhden lajin osallistumismaksun. Lisälajin osallistumismaksu ennakkoilmoittautumisajan puitteissa 15 euroa/laji, jälki-ilmoittautumismaksu ja ilmoittautumistietojen muutos 20 euroa/laji.

Miten voin ilmoittautua mukaan?

Ilmoittautumisohjeet kootaan keskitetysti Ilmoittaudu mukaan -sivulle kevään edetessä ja käytännön järjestelyiden tarkentuessa.

Karnevaalileirien tulosrajat

Vuonna 2021 ei ole käytössä tulosrajoja Jämsänkoskella järjestettävillä karnevaalileireillä.

© Jämsänkosken Ilves ry.