.: Jämsänkosken Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit 27. – 30.6.2019 :.

Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit Jämsänkoskella

Lajikoulu- ja leiri-info

Yleisurheilukesän kohokohta, Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit järjestetään tänä vuonna Jämsänkoskella 27. - 30.6.2019. Karnevaalien ohjelmassa on tuttuun tapaan aita- ja pikajuoksukilpailut myötätuulistaan tunnetulla Oinaalan urheilukentällä, perinteinen karnevaalileiri sekä aita- ja pikajuoksun lajikoulut.

Tälle sivulle kootaan tarkempia tietoja kesän 2019 karnevaalileiriin ja -ohjelmaan liittyen karnevaaliajankohdan lähestyessä.

Karnevaalirehtorin kartta/kenttäkaavio Oinaalan urheilukentän eri harjoituspaikoista

Uusia harjoitusvinkkejä ja monipuolista ohjelmaa

Aita- ja Pikajuoksukarnevaaleilla on tarjolla ohjelmaa kaikille - urheilijoille, valmentajille sekä huoltajille ja vanhemmille. Samanhenkisten ihmisten kohtaamisen ja uusien harjoitteluvinkkien ohella ohjelmassa on tuttuun tapaan karnevaalikilpailut myötätuulistaan tunnetulla Oinaalan urheilukentällä.

Karnevaalit on yli 10-vuotiaille oikea paikka kilpailun lomassa oppia oman suosikkilajinsa tekniikkaa ja saada uusia harjoitusvinkkejä SUL:n nuorisovalmennuslinjan monipuolisuuteen liittyvän ELMO-ohjelman merkeissä (ELMO, Enemmän Liikuntaa ja Monipuolista Ohjelmaa).

Aita- ja pikajuoksukarnevaalien alustava ohjelma on julkaistu. Ohjelmaa päivitetty 24.6.2019, muutokset mahdollisia. Keskeisiä huomioita karnevaaliohjelmasta:

Koulutusta myös taustajoukoille

Olemme huomioineet myös lasten vanhemmat ja valmentajat. He voivat seurata urheilijoille järjestettyä koulutusta ja heille on myös omaa koulutuksellista ohjelmaa.

Mitä tarvitset mukaan?

Mukaan tarvitset

Karnevaalikouluttajat

Aitajuoksujen karnevaalirehtorina toimii tänä vuonna Jussi Ihamäki ja pikajuoksujen karnevaalirehtorina Anne Suoranta. Alla on listattu muut lajikouluja ohjaavat henkilöt (muutokset mahdollisia):
Aitajuoksun lajikoulu

Pikajuoksun lajikoulu

Majoitusvaihtoehdot

Osallistumismaksut

Koko karnevaaliohjelmasta (27.-30.6.2019) pääsee nauttimaan 160 euron hintaan, kun ilmoittautuu viimeistään 31.5.2019. Tämän jälkeen ilmoittautuminen koko neljän päivän karnevaaliohjelmaan maksaa 185 euroa.

Koko karnevaalipaketin hintaan sisältyy koulumajoitus, ruokailut, yhden kilpailun osallistumismaksu ja t-paita. Lisälajin osallistumismaksu ennakkoilmoittautumisajan puitteissa 15 euroa/laji, jälki-ilmoittautumismaksu 20 euroa/laji.

Miten voin ilmoittautua mukaan?

Ilmoittautumisohjeet kootaan keskitetysti Ilmoittaudu mukaan -sivulle kevään edetessä ja käytännön järjestelyiden tarkentuessa.

Karnevaalileirien tulosrajat

Vuonna 2019 ei ole käytössä tulosrajoja Jämsänkoskella järjestettävillä karnevaalileireillä.

© Jämsänkosken Ilves ry.